Retourneren

Bent u helaas niet tevreden over het product dan kunt u het product binnen 14 dagen retourneren. Producten kunnen geretourneerd worden mits het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikers sporen bevatten of gebruikt zijn. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retouren zijn voor rekening van de klant.

Om een product te retourneren dient u contact op te nemen met info@sellbest.nl. Geef in uw mail aan waarom u het product wilt retourneren.

Een retourzending kan alleen per post en dient ten alle tijden te worden voorzien van een Track & Trace-code. Dit in verband met onze retour-registraties. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door u geretourneerde artikelen in goede orde hebben ontvangen wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen door ons teruggestort op uw rekening.

Voor alle voorwaarden van retourneren verwijs ik u naar de “algemene voorwaarden” artikel 6, 7 en 8.

Uiteraard doen wij er altijd alles aan om u als klant tevreden te houden.